Home Codagex Sport Services

Codagex Sport Services
1. Codagex Wedstrijd Mobiel

De Codagex Wedstrijd Mobiel is een jurywagen voorzien van:

  • geluidsapparatuur
  • kopieerapparatuur
  • videoapparatuur
  • commentator

De Codagex Sportservice Mobiel is dagelijks beschikbaar voor sportieve 'outdoor' evenementen.

Er zijn 6 zitplaatsen voorzien in de jurywagen waar medewerkers of persmensen kunnen plaatsnemen en schrijfwerk kunnen verrichten.

De geluidsapparatuur bevat een draadloze microfoon en 4 luidsprekers waarvan 2 vast op de wagen. Uitbreiding van de geluidsapparatuur is mogelijk mits speciale afspraak en bijkomende vergoeding.

Op de wagen bevindt zich een duplicator voor het drukken van programma's, deelnemerslijsten, uitslagen en dergelijke. Het drukkken kan gebeuren aan een maximum snelheid van 120 exemplaren per minuut.

Met de videoapparatuur kunt u de finish van de wielerwedstrijden opnemen. Kaderplaatjes met startnummer worden door ons geleverd. Jan Vervoort is steeds ter plaatse als commentator. Indien u een plaatselijke commentator aan de micro wenst, heeft Codagex geen bezwaar.

Wij stellen de Codagex Sportservice Mobiel ter beschikking aan de organisator voor een beperkte bijdrage van de kostprijs. Voor de facturatie hanteren we één vast dag-tarief: 150 € excl. 21% BTW

In deze prijs is alles inbegrepen:
- de wagen met zijn nutsvoorzieningen
- kopies
- commentator Jan Vervoort
- de verplaatsingskosten
- het opstellen en terug opladen van de materialen

De organisator dient enkel de nodige plaats en een stopcontact ter plaatse voor de elektriciteitsafname te voorzien.

Opgelet
: eventuele auteursrechten (SABAM) en/of billijke vergoeding zijn steeds ten laste van de organisator!!!

2. Vision Service Course

De mecaniciens in de neutrale Vision wagens zijn er om al de renners bij te staan in een wielerwedstrijd en dit ongeacht het team, het merk van fiets of wielen ze rijden, welke nationaliteit ze dragen of wat hun positie in de wedstrijd is. Zij komen zo snel mogelijk ter hulp bij een lekke band of technisch probleem om de renner zo snel mogelijk terug op zijn fiets te krijgen. Op deze manier kan de renner zijn wedstrijd succesvol beëindigen.

De Vision wagens zijn te zien in vele wielerwedstrijden per seizoen gaande van profwedstrijden via amateurwedstrijden tot zelfs de jeugdcategoriën. Tijdens deze tochten is er een service-tent aanwezig aan de start en zijn de Vision auto's onderweg om allerhande bijstand te verlenen. U kan dus met een gerust hart van start gaan!